Medlemskontingenten 2019

Postet av Otra IL den 17. Apr 2019

175 medlemmer har enda ikke betalt sin medlemskontingent på kr 100,- til Otra IL.

Det er egentlig ikke så verst i april :)

Av de 175 så er det 12 som er ny-innmeldte i løpet av våren, og da 163 som ble fakturert på hovedforfall i februar. Grunnen til at menge av disse ikke har betalt skyldes nok følgende grunner:

1. Har ikke fått varsel - Veldig mange har ikke oppdatert sine kontaktopplysninger i Min Idrett, krav og varsel sendes ut på e-post til alle medlemmene. Pga de nye personvernlovene har ikke klubben anledning til å endre primere e-postadresse til medlemmene i Min Idrett lenger, dette må medlemmet logge inn å foreta selv.

2. Har sluttet/flyttet/ønsker ikke å være medlem lenger - Dersom du ikke er aktiv i idrettslaget er det ingen plikt å være medlem. Alle som betalte for 2018  er fakturert, så sant de ikke har meld seg ut. Det er nemlig medlemmet selv som må melde seg ut av idrettslaget, klubben har ikke anledning til å stryke medlemmer før de er skyldig to års kontingent. Det er heller ingen automatikk at du blir utmeldt av idrettslaget, om du f.eks slutter i håndball eller ski gruppa. For alt skigruppa vet, er du kanskje aktiv i sykkelgruppa. Utmeldelse må skje skriftlig til hovedlaget, epost er tilstrekkelig (post@otrail.no) Dette har stått på hver eneste faktura som er sendt ut siden 2004...

3. Ikke alle i familien er samla på en profil i Min Idrett - I min idrett kan en foresatt legge til familiemedlemmer og således administrere og betale kontingenter for disse. Baren er lett å legge til, men når det kommer til ektefeller, foreldre og voksne over 18 år, må det sendes en forespørsel til det aktuelle medlemmet, som da må logge inn å godkjenne forespørslene (omtrent som Facebook, og det får dere jo til..... )

4. Samlet flere på samme pdf faktura - Mange syns det er tungvint med disse lange KID nummerene, og skal være lure med å betale for flere på en faktura, eventuelt taster feil KID i farten. I de aller fleste tilfellene, så vil bare den ene betalingene godkjennes, og overskytende beløp refunderes til betalers konto. Da vil kun den som "eier" KID nr sin betaling bli registret.


Nå som daglig leder skal ta seg en liten påskeferie, håper han når han kommer hjem at mange har logget inn på Min Idrett å sjekket dette, og da betalt for seg og sine :)

Eventuelt kan en også gjør opp med å overføre kr 100,- direkte til Otra ILs konto 2901.20.00705 eller Vipps til Otra IL # 106253


God Påske 

mvh

Tony HalsallAnmodning om dugnad - LS19

Postet av Otra IL den 11. Apr 2019


Otra-medlemmer, foreldre og foresatte!

PDF - 2019-04-10 Anmodn dugnad pers.pdf

Otra behøver din hjelp! / Landsskytterstevnet 2019 (LS-19) 
 LS-19 arrangeres i tiden 1. - 9. august 2019, på Evjemoen. Otra IL har som tidligere orientert påtatt på seg kafeteria- og kioskdriften under stevnet.
 Vi har behov for mange frivillige i perioden 29 juli – 11 august (vi må også rigge opp og ned i for- og etterkant)

Vi ber dere oppgi følgende data ved villighet til dugnad

 1. Navn
 2. Epost
 3. Alder
  • Over 14 år = Barn
  • Over 16 år = Ungdom 
  • Over 18 år = Voksen
 4. Tidsperioden 29 juli til 11 august har vi behov for en stor mengde frivillige. Selve arrangementet går 01-09 august, men vi må rigge i for- og etterkant.
   Hvilke dager kan den enkelte IKKE kan hjelpe?
 5. Vi har behov for flere (spesielt voksne) som er villige til å ta litt ekstra ansvar og flere vakter.
   Hvor mange vakter kan den enkelte gå? 
 6. Hvilken undergruppe i OTRA IL ønsker den enkelte at dugnads innsatsen skal komme til gode?
  • Otra IL - Nytt klubbhus
  • Otra Ski - Trollbakken, lysløype, løypekjøring m.m
  • Otra Fotball - Kunstgressbane nr 2
  • Otra Håndball - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Friidrett - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Badminton - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Motorsport - Ny motorcrossbane

Eksempel på tilbakemelding

 1. Ola Nordmann
 2. ola.nordmann@hotmail.com
 3. 21 år
 4. Kan stille i hele perioden med unntak av 2,3 og 4 august
 5. 7x vakter
 6. Otra Håndball

Håper du/dere kan hjelpe oss?
 
Send epost til: tommy.dale@e-h.kommune.no

Ber om tilbakemelding innen 10 mai.
 
 «Gulrot»

 Foruten lange arbeidsdager kan vi friste med opplevelse av fellesskap, arbeidsglede, spenning og masse moro! Dette kan bare oppleves en gang hvert tiende år på Evje!
 
 Otra behøver din hjelp!

 
 

Tony HalsallÅrsmøte i kveld

Postet av Otra IL den 21. Mar 2019

Minner alle på om årsmøte i Otra IL. Alle posisjoner er besatt.


Servering.

SAKSLISTE ÅRSMØTE

 OTRA IDRETTSLAG


Tid: Torsdag 21. Mars 2019 kl 1900

Sted: Miljørommet i Otrahallen, Hornnes.


Saksliste:


Åpning ved leder Jan Albert Haagensen


Presentasjon av matservering LS19 v/Torbjørn Bjoraa 1. Godkjenne de stemmeberettigede


 1. Godkjenne innkallingen og sakslisten 1. Valg av møteleder, referent og to personer til å underskrive protokollen


 1. Årsberetning hovedlag og grupper 1. Godkjenning av regnskap, hovedlag og grupper


 1. Innkomne forslag og saker 1. Fastsette medlemskontingenten
 2. Kontingenten settes til kr 100,- pr medlem
 3. Undergrupper gis fullmakt til å sette treningsavgifter


 1. Godkjenning av budsjett, hovedlag og grupper


 1. Godkjenning av organisasjonsplan – Håndbok for Otra IL


 1. Valg

Er du vår nye nestleder?

Postet av Otra IL den 20. Mar 2019

Det nærmer seg Årsmøte i Otra IL og valgkomiteen er nesten i mål. Men det har ikke lykkes de enda å få noen til å stille i det ledige vervet som nestleder i idrettslaget.

Tony har som regel kontroll, så bare bli med :)

Otra IL er bygd opp med ett styre bestående av Leder, nestleder og kasserer som arbeidsutvalg, samt lederne fra 7 grupper som styremedlemmer og varamedlemmer fra 3 grupper, på toppen (eller bunnen om du vil si) sitter Otra IL's ansatte daglige leder Tony Halsall som har ansvaret for den daglige driften.

Så å sitte i arbeidsutvalget innebærer ingen praktiske og faste oppgaver, annet en å delta på noen møter samt styre klubben ovenifra. Idrettslaget har ca 5 styremøter i året + årsmøtet, arbeidsutvalget har normalt 4-5 litt uformelle møter utenom dette for å forberede styremøtene, i tillegg kan det komme representasjonsoppdrag i de aksjeselskapene som Otra IL har interesser (Otrahallen/Otra Tur&Løypeservice) samt eventuell kretsting etc.


Så dette er en flott oppgave som ikke innebærer mange lange kvelder med arbeid.


Kunne du tenke deg å bidra? ta kontakt med daglig leder på telefon 90781614 eller e-post tony@otrail.no så setter han deg i kontakt med valgkomiteen.Endelig seier til Jenter 16

Postet av Otra IL den 19. Mar 2019

Mandag ettermiddag tok Jenter 16 turen til Vigeland og Lindesneshallen, for å spille mot Giv-Akt. Det ble en jevn kamp, der Otra først ledet 3-0 før verten overtok ledelsen. Sånn fortsatte lagene til pause, da stod det 10-10

Andre omgang var like jevn, lagene byttet på å lede ut igjennom hele omgang, men med mer fokus på forsvarspill og gode redinnger bak så klarte Otra å holde Giv-Akt bak seg når sluttsignalet gikk

Levert av IdrettenOnline